Tarieven
Informatie

Tarieven & informatie

 • Betaalwijze

  In onze praktijk werken wij samen met een factoring bedrijf dat onze rekeningen voor ons verstuurd (Infomedics). Heeft u vragen of opmerkingen over uw rekening, neem dan contact op met Infomedics: 036 203 1900.

 • Informatiepunt

  Wilt u meer informatie over tandheelkunde en tandheelkundige behandelingen, dan kunt u terecht op www.allesoverhetgebit.nl of telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP, tel: 0900 202 5012, € 0,15 per minuut). Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie ANT.

 • Klachten

  De tevredenheid van onze patiënten staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen? Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag. Zo kunnen we samen zoeken naar een oplossing.
  U kunt ook bellen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP): 0900 2025012 (€0,90 per gesprek).

  Komen we er samen echt niet uit, dan kunt u contact opnemen met het KNMT-klachtenregeling.

 • Klachtenregeling

  Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij het KNMT -klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden. Er zijn twee mogelijkheden:

  Bemiddeling
  Onder leiding van twee deskundigen van de Regionale Bemiddelingsraad wordt gezocht naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Als de bemiddeling slaagt, wordt de uitkomst schriftelijk vastgelegd en is de klacht afgehandeld.

 • Senioren mondzorg

  Wij zijn ook beter bereikbaar voor senioren met een nieuwe behandelkamer op de begane grond. De toegankelijkheid is zo enorm verbeterd voor patiënten met een rolstoel, rollator en verminderde mobiliteit.

 • Verzekeringen

  Tussen de zorgverzekeraars bestaan grote verschillen van de hoogte van de vergoeding. Daarom is het raadzaam om zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor nadere informatie. Op verzoek zal de behandelaar u desgewenst een begroting meegeven van de betreffende behandeling.

 • Zwangerschap

  Als u zwanger bent kunt u gewoon een afspraak maken bij de tandarts. Het enige waar rekening mee moet worden gehouden, zijn beschermende maatregelen tijdens het maken van röntgenfoto’s. Het is goed om tijdens de zwangerschap bij de tandarts langs te komen. Want door hormonale verandering heeft u extra kans op tandvlees ontstekingen. De mondhygiëniste kan u hier ook goed bij helpen. Lees meer over uw gebit tijdens de zwangerschap op de website van het Ivoren Kruis.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram