Het team

Ons team bestaat uit verschillende deskundigen met ieder haar specialisatie. Maak een afspraak met één van onze specialisten..

Tandartsen

Stef-de-Grood-Tandartspraktijk-Villa-Westhof-team

Stef de Grood

Implantologie & Orthodontie & Senioren mondzorg

Geboren in Nijmegen-Oost en groeide op in Hengstdal. Studeerde in Nijmegen en werkzaam sinds 1979 als algemeen practicus. Vanaf 2003 werkzaam in samenwerking met collega Pennings en de praktijk gezamelijk uitgebouwd tot groepspraktijk.

Leon Pennings foto-team

Leon Pennings

Endodontologie & Cosmetische tandheelkunde

Geboren te Nijmegen en studeerde in Amsterdam. Sinds 1999 afgestudeerd, werkzaam geweest in diverse praktijken en vanaf 2003 werkzaam in deze praktijk als tandarts algemeen practicus. Samen met collega De Grood uitgebouwd tot een huidige groepspraktijk.

Annemieke de Grood foto-team

Annemieke de Grood

Cosmetische tandheelkunde & kleine chirurgische ingrepen

Geboren in Nijmegen en groeide op in Lent. Studeerde in Leuven, Belgie en is sinds 1 juli 2014 werkzaam als algemeen tandarts in Villa Westhof. In samenwerking met Nathan Kinket voeren zij de implantologie behandelingen uit.

Andere deskundigen

Nathan Kinket

Tandarts implantoloog

Geboren in Haarlem, studeerde tandheelkunde in Nijmegen waar hij in 2009 afstudeerde. In 2014 heeft hij de postdoctorale opleiding Reconstructieve Tandheelkunde aan het Radboud UMC afgerond. Met deze opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in de implantologie.

Jim-Tandartspraktijk-Villa-Westhof-team

Jim Kervezee

Tandtechnieker

Jim is al 25 jaar de oprichter eigenaar van Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium. In 1988 startte hij als tandtechnicus in Groesbeek. Al 7 jaar is hij werkzaam als Klinisch Prothese Technicus. Daar is hij op vaste dagdelen aanwezig in diverse tandartspraktijken en verpleeghuizen in de regio.

''Door de variatie blijft mijn baan een boeiende en afwisselende uitdaging. Mede hierdoor beleef ik veel plezier in mijn werk.''

Evita Schloss foto-team

Evita Schloss

Mondhygiëniste

Evita is in 1993 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit, nu de Radboud in Nijmegen. Na haar studie heeft zij in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Utrecht, Veenendaal en in Velp. Evita is sinds 2008 werkzaam bij ons in de praktijk.

''Na al die jaren vind ik het werk nog steeds boeiend, het contact met patiënten plezierig, en er valt nog steeds veel bij te leren.''

Linde Kaandorp

Mondhygiëniste

Linde is in juni 2017 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de hogeschool in Nijmegen. Vanaf juli 2017 is Linde parttime bij ons werkzaam.

Assistentes

Annemarie Otten foto-team

Anne-Marie Otten

Preventie assistente

Anne-marie is al vanaf 1979 werkzaam als preventieassitente bij ons de praktijk. Tot de dag van vandaag beleeft zij nog veel plezier in haar werk.

Shella Coffie foto-team

Shella Coffie

Preventie assistente

Shella werkt sinds februari 2014 bij ons in de praktijk. In het begin als fulltime allround-assistente. En vanaf juni 2016 is Shella opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne.

Nicol Hutting

Nicol is sinds 2006 werkzaam als assistente. In 2009 is zij bij ons in de praktijk komen werken als fulltime assistente. Vanaf november 2014 is Nicol parttime gaan werken.

Charlotte Vink foto-team

Charlotte Vink

Charlotte werkt sinds maart 2014 bij ons in de praktijk als fulltime tandartsassistente. In juni 2013 heeft zij haar diploma behaald.

Sophie van der Aa foto- team

Sophie van der Aa

Sophie werkt sinds mei 2015 bij ons in de praktijk als Parttime tandartsassistente. In 2011 heeft zij haar diploma behaald.

Robin Kerkhoff

Robin werkt sinds juni 2017 bij ons in de praktijk als Parttime tandartsassistente.

Deze code onmiddellijk na de openingstag van de