Het team

Ons team bestaat uit verschillende deskundigen met ieder haar specialisatie. Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Ze staan voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Tandartsen

Leon Pennings foto-team

Leon Pennings

Endodontologie & Cosmetische tandheelkunde

Geboren te Nijmegen en studeerde in Amsterdam. Sinds 1999 afgestudeerd, werkzaam geweest in diverse praktijken en vanaf 2003 werkzaam in deze praktijk als tandarts algemeen practicus. Samen met collega Stef de Grood uitgebouwd tot de huidige groepspraktijk. Vanaf 2018 is Leon Pennings praktijkeigenaar samen met collega Annemieke de Grood.

Annemieke de Grood foto-team

Annemieke de Grood

Cosmetische tandheelkunde & kleine chirurgische ingrepen

Geboren in Nijmegen en groeide op in Lent. Studeerde in Leuven, Belgie en is sinds 1 juli 2014 werkzaam als algemeen tandarts in Villa Westhof. In samenwerking met Nathan Kinket voeren zij de implantologie behandelingen uit. Vanaf 2018 heeft zij het praktijkgedeelte overgenomen van haar vader Stef de Grood. Annemieke de Grood is nu praktijkeigenaar samen met collega Leon Pennings.

Melvin van Steen

Tandarts - Orthodontie

Melvin is geboren en getogen in Beek-Ubbergen. In 2018 is hij afgestudeerd voor tandheelkunde aan de KU Leuven in België. Melvin is een allround tandarts met een affiniteit voor orthodontie. Hij is nu bezig met de opleiding Integrated Dentistry, waarbij met het systeem Insignia en digitale scanning, een verkorte orthodontie traject afgelegd kan worden.

Andere deskundigen

Nathan-Tandartspraktijk-Villa-Westhof-team

Nathan Kinket

Tandarts implantoloog

Geboren in Haarlem, studeerde tandheelkunde in Nijmegen waar hij in 2009 afstudeerde. In 2014 heeft hij de postdoctorale opleiding Reconstructieve Tandheelkunde aan het Radboud UMC afgerond. Met deze opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in de implantologie.

Jim-Tandartspraktijk-Villa-Westhof-team

Jim Kervezee

Tandtechnieker

Jim is al 25 jaar de oprichter eigenaar van Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium. In 1988 startte hij als tandtechnicus in Groesbeek. Al 7 jaar is hij werkzaam als Klinisch Prothese Technicus. Daar is hij op vaste dagdelen aanwezig in diverse tandartspraktijken en verpleeghuizen in de regio.

''Door de variatie blijft mijn baan een boeiende en afwisselende uitdaging. Mede hierdoor beleef ik veel plezier in mijn werk.''

Evita Schloss foto-team

Evita Schloss

Mondhygiëniste

Evita is in 1993 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit, nu de Radboud in Nijmegen. Na haar studie heeft zij in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Utrecht, Veenendaal en in Velp. Evita is sinds 2008 werkzaam bij ons in de praktijk.

''Na al die jaren vind ik het werk nog steeds boeiend, het contact met patiënten plezierig, en er valt nog steeds veel bij te leren.''

Fanny Arts mondhygiëniste

Fanny Arts

Mondhygiëniste

Fanny is geboren in Nijmegen waar zij tevens de studie Mondzorgkunde deed en in 2010 afstudeerde. Ze heeft gewerkt in de orthodontie en in de algemene tandheelkunde. Sinds januari 2019 werkt Fanny bij ons de praktijk. Naast haar werkzaamheden in de praktijk werkt Fanny ook als docent bij de opleiding Tandartsassistente.

Nina Brunt

Mondhygiëniste

Nina is 28 jaar oud en deze zomer afgestudeerd aan de HAN voor Mondzorgkunde. Zij heeft affiniteit met angstige patiënten en stelt u dan ook graag op uw gemak. Ze denkt liever in oplossingen dan problemen, en denkt dan ook graag met u mee voor een passende en persoonlijke aanpak.

Assistentes

Annemarie Otten foto-team

Anne-Marie Otten

Preventie assistente

Anne-marie is al vanaf 1979 werkzaam als preventieassitente bij ons de praktijk. Tot de dag van vandaag beleeft zij nog veel plezier in haar werk.

Shella Coffie foto-team

Shella Coffie

Preventie assistente

Shella werkt sinds februari 2014 bij ons in de praktijk. In het begin als fulltime allround-assistente. En vanaf juni 2016 is Shella opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne.

Charlotte Vink foto-team

Charlotte Vink

Preventie assistente

Charlotte werkt sinds maart 2014 bij ons in de praktijk. In het begin als allround assistente en vanaf juni 2018 is Charlotte opgeleid in het uitvoeren van preventie behandelingen.

Robin Kerkhoff

Preventie assistente

Robin werkt sinds juni 2017 bij ons in de praktijk. In het begin als allround assistente en vanaf juli 2019 is Robin opgeleid in het uitvoeren van preventie behandelingen.

Kyra Liebers

Kyra Liebers

Tandartsassistente

Kyra is vanaf mei 2020 ons team komen versterken. Zij werkt als fulltime allround-assistente en u zult haar vooral aan de stoel als aan de balie vinden bij ons in de praktijk.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram