Het team

Ons team bestaat uit verschillende deskundigen met ieder haar specialisatie. Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Ze staan voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Tandartsen

Leon Pennings

Praktijkeigenaar - Algemene & Cosmetische tandheelkunde

Geboren te Nijmegen en studeerde in Amsterdam. Sinds 1999 afgestudeerd, werkzaam geweest in diverse praktijken en vanaf 2003 werkzaam in deze praktijk als tandarts algemeen practicus. Samen met collega Stef de Grood uitgebouwd tot de huidige groepspraktijk. Vanaf 2018 is Leon Pennings praktijkeigenaar samen met collega Annemieke de Grood.

Annemieke de Grood

Praktijkeigenaar - Cosmetische tandheelkunde & kleine chirurgische ingrepen

Geboren in Nijmegen en groeide op in Lent. Studeerde in Leuven, Belgie en is sinds 1 juli 2014 werkzaam als algemeen tandarts in Villa Westhof. In samenwerking met Nathan Kinket voeren zij de implantologie behandelingen uit. Vanaf 2018 heeft zij het praktijkgedeelte overgenomen van haar vader Stef de Grood. Annemieke de Grood is nu praktijkeigenaar samen met collega Leon Pennings.

Nathan Kinket

Tandarts-implantoloog

Geboren in Haarlem, studeerde tandheelkunde in Nijmegen waar hij in 2009 afstudeerde. In 2014 heeft hij de postdoctorale opleiding Reconstructieve Tandheelkunde aan het Radboud UMC afgerond. Met deze opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in de implantologie en chirurgische ingrepen.
Nathan is maandelijks in de praktijk aanwezig voor het uitvoeren van deze behandelingen.

Melvin van Steen

Algemene Tandheelkunde

Melvin is geboren en getogen in Beek-Ubbergen en is een allround tandarts met een affiniteit voor orthodontie. In 2018 is hij afgestudeerd voor tandheelkunde aan de KU Leuven in België. Melvin heeft in 2021 zijn opleiding voor Integrated Dentistry afgerond, waarbij met het systeem Insignia en digitale scanning, een verkort orthodontie traject afgelegd kan worden.

Shalini Hukku

Algemene Tandheelkunde

Per april 2023 versterkt Shalini Hukku ons team op de dinsdagen en woensdagen.
Een all-round tandarts die een luisterend oor biedt, de rust bewaart en kwalitatieve zorg hoog in het vaandel heeft staan.
Shalini is opgeleid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Mondhygiënisten

Evita Schloss

Mondhygiënist

Evita is in 1993 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit, nu de Radboud in Nijmegen. Na haar studie heeft zij in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Utrecht, Veenendaal en in Velp. Evita is sinds 2008 werkzaam bij ons in de praktijk.

''Na al die jaren vind ik het werk nog steeds boeiend, het contact met patiënten plezierig, en er valt nog steeds veel bij te leren.''

Fanny Arts

Mondhygiënist

Fanny is geboren in Nijmegen waar zij tevens de studie Mondzorgkunde deed en in 2010 afstudeerde. Ze heeft gewerkt in de orthodontie en in de algemene tandheelkunde. Sinds januari 2019 werkt Fanny bij ons de praktijk. Naast haar werkzaamheden in de praktijk werkt Fanny ook als docent bij de opleiding Tandartsassistente.

Nina Brunt

Mondhygiënist

Nina is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen en is sindsdien werkzaam bij Villa Westhof. Ze heeft affiniteit met angstige patiënten en stelt u dan ook graag op uw gemak. Ze denkt liever in oplossingen dan problemen, en denkt dan ook graag met u mee voor een passende en persoonlijke aanpak.


Sandra Derksen

Mondhygiënist

Sandra is een geboren en getogen Nijmeegse, afgestudeerd in 1997. Ze is in verschillende algemene praktijken werkzaam geweest. Ze heeft een rustige manier van behandelen en probeert er samen met u het beste uit te halen!
Haar motto is: "Een patiënt is meer dan een mond alleen!

Assistenten

Charlotte Vink

Preventie assistente - Anesthesie

Charlotte werkt sinds maart 2014 bij ons in de praktijk. In het begin als allround assistente en vanaf juni 2018 is Charlotte opgeleid in het uitvoeren van preventie behandelingen. Ook is zij opgeleid in het plaatsen van verdoving.

Shella Coffie

Preventie assistente - Anesthesie

Shella werkt sinds februari 2014 bij ons in de praktijk. In het begin als fulltime allround-assistente. En vanaf juni 2016 is Shella opgeleid in het uitvoeren van preventieve behandelingen. Ook is zij opgeleid in het plaatsen van verdoving.

Robin Kerkhoff

Preventie assistente - Anesthesie

Robin is sinds juni 2017 werkzaam als allround- assistente bij ons in de praktijk. In Juli 2019 is Robin opgeleid in het uitvoeren van preventieve behandelingen. Ook is zij opgeleid in het plaatsen van verdoving.

Kyra Liebers

Preventie assistente - Anesthesie

Kyra is vanaf mei 2020 ons team komen versterken als fulltime allround-assistente. U kunt haar zowel aan de stoel als aan de balie vinden. Ook is zij opgeleid in het plaatsen van verdoving en heeft in juli 2023 haar diploma tot preventie assistent behaald.

Lieve van Haaren

Tandartsassistente

Lieve is bij ons in de praktijk begonnen als stagiaire en is hier vanaf 2022 werkzaam in de praktijk. Je kunt haar zowel aan de stoel als aan de balie tegenkomen.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram